Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2009 17:34 - МИСТЕРИЯТА НА ЦАРИЧИНА ДУПКА
Автор: lubima Категория: Други   
Прочетен: 26528 Коментари: 12 Гласове:
0



Съкровището на Самуил, НЛО или ядрени боклуци в БГ зоната на здрача

Наши емигранти се канят да правят милиони от жадни за сензации туристи

image

Повече от 17 години Царичината дупка продължава да пази тайната си и да подхранва въображението на българи и чужденци. Какво къта в недрата си селото? Защо военните копаха като луди две години и половина там? Какво ги накара да изсипят тонове бетон в ямата после? Отговорите на тези въпроси и до днес се пазят във военните архиви. Истината обаче е, че дупката в село Царичина се е превърнала в българския вариант на американската Зона 51, където според уфолозите се пазят останките на летяща чиния и извънземни същества. Другата прилика между тях е, че и нашите власти като американските официално мълчат.
 

Да разбули тайната на мистериозната дупка се е заела неправителствена организация, финансирана от български емигранти в САЩ, научи ”Стандарт”. Тя вече е направила постъпки да купи парцела, върху който преди 17 години се разиграва царичинската епопея. Запознати твърдят, че имотът отдавна не се ползва със статута на секретен военен обект и спокойно може да мине в частни ръце. Евентуалните собственици пък могат да правят милиони евро от туризъм, калкулират отвъд океана. Още през 90-те година един шапкар пророчески посъветвал селяните: “Не продавайте земята си, тука след няколко години ще стане рай”. По това време екстрасенси и висши военни започват търсенето на мистично съкровище на цар Самуил. “Един от нашето село отишъл в асоциация “Феномени” и пуснал слуха, че тука е скрито златото на Самуила. Ония вдигнаха под тревога целия Генщаб”, спомнят си с усмивка царичанци. Според слуховете още по Татово време са се правили проучвания за златна пирамида скрита нейде под Странджа. Полк. Цветко Кънчев признава в своята книга “Феноменът Царичина”, че дотогава в Генщаба даже не са знаели къде се намира селото. През следващите месеци обаче землището става приоритет номер едно на властта. Сутринта на 6 декември 1990 г. местните чуват за първи път рев на багер. Той започва да дълбае на посочено от селските пророци място. После идва часът на мистериите.
 
В недрата на Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята. Сензационната версия е на екстрасенса Елисавета Логинова, която поддържала телепатична връзка с извънземна цивилизация. В екипа, който се заема с дупката, освен Логинова участват бившият съветник по националната сигурност на президента Желю Желев – ген. Стоян Андреев, бившият директор на Националния археологически институт - проф. Димитър Овчаров. След един ден работа се решава, че не се копае на правилното място. Паранормалното звено показва, че порталът към тайната на човечеството се намира на 100 метра на изток. На новото място военните откриват, че почвата представлява странна амалгама от субстанция с бял, жълт, вишневочервен, сив и кафяв цвят. По-късно сформираната комисия, която трябва да разследва цялата истерия и похарчените милиони левове на данъкоплатците, оспорва уникалния произход на материала. Според учените това са просто тектонични образования. 
 
В първия месец на операцията обаче се случва нещо, което никой не може да обясни. Чисто новият багер отказва да работи. Докаран е втори, който също гасне. Контактьорката Логинова обяснява феномена със силното енергийно поле на мястото. И дава съвет да се копае на ръка. На третия ден само с кирки и лопати трудоваците стигат до огромен камък, който се оказва входът на тунел. 
 
Тръгва хипотеза, че това е плоча, която, ако се отвори, може да докара истински апокалипсис. Непознати смъртоносни бактерии ще влязат в атмосферата и ще покосят цялото човечество. На помощ е привикан химически отряд. Той обезврежда биологичната бомба, следвайки указанията на екстрасенската Логинова. В дупката отново започва да се работи. Всеки ден къртиците с пагони получават указания. Веднъж да ровят надолу, друг път направо. Или пък получават заповед да обърнат посоката на 90 градуса. 
 
“Все очаквахме да влезем през врата и да разкрием тайната, но като че ли се въртяхме в кръг”, разказва бивш войник, пожелал анонимност. Изкопът представлява спирала с дължина повече от 160 метра, слизаща на дълбочина 135 метра. Две години и половина след началото на секретната операция обаче разкопките са прекратени. “Въпреки всичко и до ден днешен се съмнявам дали следвахме вярната посока за работа. Вдясно от нишата ясно личеше стена, по която елементите оформяха нещо като човешка фигура, но със значително по-голям ръст от земните хора”, свидетелства прекият участник в събитията полк. Цветко Кънев. По думите му те тръгнали в друга посока. На 19 март 1991 г. се случва второто свръхестествено явление. “Ние се озовахме в участък с правилна геометрична форма. Дължината на четирите стени беше 4 метра, ширина около метър и половина и височина също около метър и половина. Всички стени са гладки, а тази, по която ходехме (подът), имаше ярко изразен сребристосив цвят. После имаше пускане север-северозапад. Тъкмо се гласяхме да взривяваме, когато новобранецът на обекта полк. Балев се блъсна в невидима стена”, разказва Кънев. Параспецове са убедени, че офицерът се е оказал в пространствено-времеви проход. За това свидетелства и неговият разказ, че при третия опит да заложи динамит се озовал за 5 секунди в далечен Египет сред пирамидите. НЛО влиза в шахтата Третото паранормално явление, документирано в аналите на военните, е кацането на извънземни на 12 май 1991 г. Според разказите на очевидците в 22 часа началникът на караула лейтенант Нейков, прежълтял от страх, сигнализира, че наблюдава странни светлини. Всички офицери зарязват вечерята си и започват да наблюдават пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра. Космическите кораби се спускали бавно като в холивудския филм за нашествието на извънземните ”Денят на независимостта”. Местните си спомнят също, че небето е било ясно, а НЛО-ата са били обвити в кълба дим. В този момент военните получават заповед да снемат цялата охрана от обекта, да отключат входната врата и навън да няма жива душа. Извънземните слизат в дупката. Кучетата в цялото село са озверели и късат синджирите. След половин час инопланетяните отлитат. Уфолозите днес твърдят, че в дупката е скрита лабораторията, в която чужда цивилизация е измайсторила човека. Скептиците пък са на мнение, че офицерите са станали жертви на “Сладко отмъщение”. Т.е. чрез трикове са били накарани да копаят дупка, в която властта после е скрила ядрени бойни глави и радиоактивни отпадъци. Арсеналът артисал след разпадането на Варшавския мирен договор. Ванга: Оти ви е тая жута маймуна?
 
На около 100-ния метър военна делегация отива при Ванга, за да я пита има ли въобще нещо в дупката. Петричката пророчица се обръща към ген. Динев с думите: “Абе, Любчо, какво търсите тука? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, оти ви е?” Срещата с Ванга разколебава екстрасенса Сираков и той напуска разкопките. Логинова остава единствената с паранормални способности на обекта. Междувременно тя изписва 4 тетрадки със странните символи и рисунки, които получава като мисловни факсове от извънземните. През 1992 г. Елисавета твърди, че получава данни от извънземните как само 5-6 метра ги делят от галерията със скелета на мистичното същество. 
 
Междувременно след Димитър Луджев за министър на отбраната е назначен Александър Сталийски. Той се отнася скептично и спира двегодишните царичински разкопки. Сформирана е комисия от експерти, която заключава, че “това е една иманярска история”. 



Гласувай:
0



1. анонимен - Царичина
03.11.2009 12:33
Всичко това е много интересно и много необяснимо, но е обяснимо за хората който могат да контактуват със извън земните със хора от висша раса която за нас обикновенните хора и не толкоз интелектуални във тази област, е интересно но и страшно.Защо не послушаме Ели Логинова, зощо спира проекта и кой е накарал химиците да спрат да копаят,кой е наредил да се зазида отвора и да се насипе отвора отново.Може би страха от неизвестното или от това че има по разумни хора от нас всява паника във редиците на Щаба на армията.Или една обикновенна жена която има способността да приема информация от непозната за нас цевелизация и и диктува, плаши хора неспособни да приемат този факт като нормален. Трябва да и се позволи на Ели Логинова да продължи защото извън земните са и казали че само тя единствено ще може да прочете и преведе ироглифите който тя старателно е изписвала толкова години.Виждате че и специалистите който са се опитали да прочетат нещо то нейната тетрадка са изумени че няма такава стенограма, азбука и каквото и да е,и без Ели Логинова Царичина ще бъде забулена във мистерия.
цитирай
2. анонимен - sammy
04.11.2009 10:30
Грешката беше, че информираха евреите, а те от своя страна американците. На нашите им беше забранено да се занимават повече с Царичина, защото има неща, които простосмъртни като нас не бива да знаят. Но един средно интелигентен човек, ако започне да си задава въпроси ще разбере, че има нещо, което не е както трябва и се скрива от хората. Как иначе да си обясним факта, че тези от екипа, които са останали живи всяка година по едно и също време се събират в Царичина. А и защо нищо не се споменава за находките от дупката - за орела, за кухината, в която е имало нещо като талисман със син камък, за каменната фигура издълбана на една от стените?
Казвам ви всичко това, защото го знам от баща ми, който е участвал в разкопаването и на когото, колкото и пъти да му кажа да разкаже нещо всеки път уплашен ми казва, че ако си отвори устата кръв ще се лее и млъква. А аз не мисля, че това е нещо, което трябва да се крие. Нека да се знае, че и в нашата страна има не само съкровища, а и други древни артефакти. Лошото е, че хората които знаят нещо не смеят да го споделят...
цитирай
3. анонимен - Здравейте всичко това е много ...
08.01.2010 21:40

Здравейте всичко това е много интересно но е много сбито изпуснати са много от думите на Ванга както и това че тези символи са разтълкуване за повече информация търсе книгата "Царичина" там е разкрито почти всичко за дупката.Това което ми направи впечатление е че няма имената на двете извънземни които са насърчавали Логинова
Супер сбито и с много изпуснати важни фактил
Прочетете книгата и ще научите много интересна информация!!!
цитирай
4. анонимен - za 4ari4ina
10.07.2010 16:50
greska e 4esme spreli kopaeeneto,i 4e sme dali tetradkite na amerikan4ite..
цитирай
5. анонимен - За Царичина
30.07.2010 00:01
Здравейте всичко това е много интересно но защо хората да не контактуват с извънземни те ги е страх от всичко все мислят нещо позитивно и ги е страх от всичко ново рискувайте 1 път да видим какво крие земята какво можем да постигнем и така нататъка .....
цитирай
6. анонимен - Gre6ka
13.08.2010 16:04
Ne razbirate li 4e nakraq se e nameril 1 normalen da vidi 4e 2 godini sa har4ili pari na vqtara i im e sprql kran4eto.
цитирай
7. анонимен - ima istina vav vsi4ko tova
23.01.2011 14:23
Mnogo mestnosti vav Balgaria imat svoiata misteria i svoiata 4udadost ima ne6ta koito za nas horata sa neobiasnimost moji bi 6te minat o6te mnogo godini dokato nie horata razbereme vsi4ki misterii na sveta
цитирай
8. анонимен - за царичина
15.02.2011 18:28
истината е някаде там.....
цитирай
9. анонимен - Феноменална тъпотия за наивници
11.10.2011 01:59
Феноменална тъпотия за наивници
цитирай
10. анонимен - ца,ичина
05.02.2012 09:12
Всичко това е истина.
цитирай
11. анонимен - Голяма грешка
18.05.2012 20:32
Според мен мистерията на Царичината дупка не трябва и трябва да бъде продължена.От една страна, ако тя беше продължена нямаше да се отрази никак добре във световен мащаб.Светът все още не е готов за такова откритие.Това щеше да е новият апрокалипсис.От друга страна, както сега проектът бъде замръзен, съкровището на цар Самуил няма да бъде открито, като държава България ще остане на дъното и част от историческото наследсто няма да стане открито.но аз съм сигурен, че следващото поколение ще продължи разкопките.Но да се молим до тогава светът да придобие нов облик, дано тогава е готов за такова голямо откритие.Нека стискаме палци и се молим политиката във нашата държава се подобри.Който е съгласен нека коментира.
цитирай
12. анонимен - дано
20.08.2012 20:50
аз лично нямам 18 години несъм бил роден през 1990 а съм роден през 1998 и смятам ,че новото поколение (смятам да говоря от името на всички родени след 1994) че разкопките ще се продалжът България има нужда от това да разбере загадките на собствената си земя
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubima
Категория: Регионални
Прочетен: 1963432
Постинги: 495
Коментари: 2437
Гласове: 18575
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031