Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 18:14 - Как да спасите любовта по време на Световното в 10 точки
Автор: lubima Категория: Регионални   
Прочетен: 2336 Коментари: 2 Гласове:
4



image
Снимка: Dreamstime

Световното първенство по футбол е в разгара си и ако си мислите, че Айда Фийлдс е единствената, на която то е създало проблеми, жестоко се лъжете.

Монидалът е едно от най-вълнуващите и очаквани събития в света и не е чудно, че в момента милиарди мъжки очи са вперили поглед в телевизорите си по цялата планета и просмукват жадно всяка една секунда от онова, което се случва на терена в ЮАР.

Естествено е и последвалото недоволство на милиони женски очи, които са се впили сърдито в гореспоменатите мъжки и с всеки изминал гол, стават все по-бясни.

Е, разбира се има и такива, които гледат, дишат и живеят футбол заедно с мъжете си и при тях всичко си е цветя и рози... по-точно вувузели и знамена, но този материал не е за тях.

Той е всички останали... жени.

Ето и един 10-точков план за оцеляване във време на Световно:

1. Запомнете, че това е само за месец, веднъж на всеки четири години (или на всеки две, ако броите и Европейските).

2. Разгледайте програмата, заедно с партньора си и се осведомете в кои дни и часове той ще гледа мачове.

Възползвайте се от тази възможност за да правите нещата, които бихте искали без него, като например да се срещнете с приятели, да отидете на масаж или на някаква изложба, или просто да гледате любимия си филм.

3. Ако в програмата на мъжа ви е отбелязан важен мач, не приемайте от името на двамата никакви покани, отнасящи се за същото време: никакви партита, семейни събирания или купони, освен ако не сте сигурна, че там ще има голям екран и много бира.

И в никакъв случай не му предлагайте да си запише мача и да го гледа по-късно.

4. Планирайте да правите някакви неща заедно, като двойка или помолете да свършите някаква наложаща работа в дните, когато няма мачове.

5. Ако решите да гледате мач с мъжа си, избягвайте да говорите през цялото време, да коментирате външния външния вид на играчите и да задавате тъпи въпроси.

6. Ако не разбирате някое правило, или изобщо си нямате идея за какво, по дяволите, купчина пичове търчат след една топка, помолете да ви бъде обяснено преди или след мача, но никога по време на него. (За по-сигурно изобщо не питайте за специфичните правила и ситуации, защото повечето хора не ги разбират и приятелят ви може да излезе глупав).

7.Постарайте се хладилникът да е пълен с апетитни мезета и любимите напитки на мъжа ви.

8. Предложете на партньора си да гледа мача заедно с някой негов приятел (или приятели), който не е  от най-любимите ви, докато ви няма. По този начин той ще е доволен, че са се видяли, без да се налага и вие да го търпите.

9. Ако страната - фаворит на гаджето ви загуби и той изпадне в лошо настроение, си спомнете, че то не е насочено към вас и се постарайте да избегнете всякакви конфронтации и излишни спорове по темата, докато емоциите не преминат.

Може и да се опитате да го развеселите, като облечете футболна фланелка, без нищо отдолу.

10. И послено, ако наистина сте изпълнили всичко от изброеното по-горе, със сигурност сте натрупали сериозен брой точки във връзката.

И ако накрая той не оцени ни най-малко вашите усилия, можете спокойно да му покажете червен картон и да заминете на море с приятелите си. Или да планирате такова през 2014 г.

От: Мартина Панайотова





Тагове:   как,


Гласувай:
4



1. анонимен - Ха ха Ленче 80 % от моите познати ...
25.06.2010 10:17
Ха ха
Ленче 80 % от моите познати мъже - не гледам световното - било скучно - така , че си имам компания за бира без мач
цитирай
2. lubima - Дари. . . )) у нас съпруга не пропуска ...
25.06.2010 21:36
Дари...)) у нас съпруга не пропуска мач))..но това си има и хубава страна ;)...аз през това време, вместо да се опитвам да спазвам тия 10 правила....си излизам с приятелки на биричка и рибчок;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubima
Категория: Регионални
Прочетен: 1973744
Постинги: 495
Коментари: 2437
Гласове: 18575
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930