Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2008 03:02 - Къде е моята половинка??
Автор: lubima Категория: Други   
Прочетен: 2360 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 29.09.2009 02:23


Някъде бях чела, че преди милиони години първите хора – пришълци от планетата Марс - се заселили на Земята. Те били двуполови същества – мъж и жена в едно тяло.
Когато се пристигнали тук , били толкова смаяни от красотата на родната Земя, че решили да се разделят на две половинки, за да могат да разгледат повече от прелестите, които ги заобикаляли. Дълго бродили надлъж-нашир, но след време се почуствали ужасно самотни и закопнели отново да се върнат в старите си тела, да се слеят отново със сродната си душа. Оказало се обаче, че това е почти невъзможно. Всички те се били изгубили по време на дългото си странстване. Оттогава всеки броди по Земята и търси своята изгубена половинка, а когато я намери – се чувства наземно щастлив.
Всеки от нас си задава въпроси, свързани с жадувания идеален партньор, така наречената “половинка”. Изглежда – всеки от нас търси това енигматично същество от противоположния пол (или пък от същия). Някои се чудят дали половинката им съществува, други - дали ще я срещнат, а трети – кога. Какъв смисъл влагаме ние-хората в понятието “духовна половинка”. Това е едната половина от благословена двойка човешки същества, които имат божествена, силна връзка помежду си първо на духовно, а после на физическо ниво. Всички бихме желали да знаем как да разпознаем НЕГО или НЕЯ.
Съществуват някои индикатори, които ще ви помогнат да разберете, че точно този е човекът, когото сте търсили, чакали и копнели да срещнете. Ето някои от тях :
  • Срещнали сте се на твърде необичайно място, като по това врме не сте се озъртали за нова връзка, дори сте се чувствали комфортно в рамките на тогавашната си.
  • Любов от пръв поглед
  • Първата ви среща е минала под знака на смущаващото усещане, че се познавате от дълго, дълго време, може би от предишен живот.
  • Вие сте решени да споделите както тъмните , така и светлите страни на индивидуалностите си, без да се притеснявате, че ще отблъснете другия.
  • Когато правите любов се чувствате толкова интимно свързани, че тази близост почти винаги извиква сълзи в очите ви и ви кара да се чувствате благословени
  • Чувствате магическа близост помежду си, дори когато неволно се докосвате, без този допир да е свързан със сексуално желание.
  • Неволно довършвате изреченията си взаимно
  • Имате много сходна философия за живота и знаете, че не сте се срещнали случайно
  • Радвате се на невероятна духовна хармония.
  • Телепатичното четене мислите на другия е естествена част от отлично балансираното ви общуване.
  • Много често изпитвате еуфорични чувства без да има конкретна причина за това.
  • Чувствате, че целият ви живот преди да се срещнете е бил подготовка за този етап.
  • Свързва ви безусловна откровеност във всяка една област от живота ви (секс, пари, деца, кариера, духовност.....)
  • Имате еднакви цели в живота, включително усещането, че Вашият съюз има по-висше предназначение.
  • Повтарящи се “Дежа-вю” преживявания. Чувство, че нещо вече се е случвало и преди.

imageВечният въпрос, който всеки от нас си задава е “Как да намерим своята половинка?”.
  Всеки търси перфектната връзка. В действителност понятието “половинка” е малко изтъркано и съвременните хора го използват, назовавайки с него партньора си във всяка една стойностна връзка, която ни изпълва с радост и ни кара да се чувстваме комфортно.
В действителност независимо от списъка с индикации по-горе, когато наистина срещнем такъв човек, в сърцата ни няма място за съмнение. Така е с повечето неща, в които има пръст съдбата. Единственото съмнение, което може да ни измъчва е, че някой може да бъде в действителност толкова прекрасен, колкото изглежда в нашите очи.
Вместо да чакаме отчаяно един единствен човек да се появи в живота ни, по-скоро трябва да се осланяме на убеждението, че ако нашата половинка съществува на тази планета, няма сила, която да ни държи далече един от друг. Обикновено се появявят на пътя ни, когато сме спрели да ги търсим. Най-добрият начин да ги намерим е да се превърнем в това, което търсим. Аз не съм привърженичка на теорията, че противоположностите се привличат. Напротив. Привличат се еднаквостите, защото само подобни елементи могат да сглобят едно хомогенно цяло.
Тя или Той може би търсят вас в същия този момент. Погледнете навътре в себе си, отключете сърцето си за всички и оставете едно съкровено място, където половинката ви да се настани, когато се появи в живота ви. А може би всеки от нас има повече от една половинка? Когато дойде моментът - ще се намерите. Вярвайте твърдо , че това ще стане. Бъдете най-доброто, което можете да бъдете. Живейте живот, изпълнен с доброта, светлина и любов. Вие притежавате силата да управлявате съдбата си.
Никога не се отказвайте. Любовта не познава пречки. Тя ще ви намери.

                                                   източник: интернет



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lubima - )))
14.02.2008 09:28
да Точа)))особенно твоето за цигарите)))
цитирай
2. weber - Май почвам да вярвам,че съм намерил точния човек!!!
20.02.2008 11:59
Така точно описваш отношенията ни,че или е така или си въобразявам!
цитирай
3. lubima - do weber
20.02.2008 12:25
ako takiva sa otno6eniqta ti sas blizkiq do teb 4ovek....zna4i ti si otkril polovinkata si)))badi mnogo 6tastliv s neq))
цитирай
4. анонимен - Надявам се да е така
20.02.2008 16:02
И аз така мисля ,но времето ще покаже!!!
цитирай
5. анонимен - Надявам се да е така
20.02.2008 16:02
И аз така мисля ,но времето ще покаже!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubima
Категория: Регионални
Прочетен: 1973663
Постинги: 495
Коментари: 2437
Гласове: 18575
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930