Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2022 22:21 - Четири пророчества от Ванга, Стивън Хокинг и др. за Извънземни, подготвящи скорошна инвазия на Земята. Кои ще вземат марсианците и пароли за неутрализирането им
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3490 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 23.06.2022 11:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Четирима известни автора предричат среща с извънземни посетители, алармира едноименна публикация на сайта Новото познание с бедна информационна фактология, обаче достатъчна за екипа ни да извлечем от нея важна превантивна информация, с която ни известяват Авторите на всичките пророчества, които в по – голямата си част са в кодиран херметичен формат и негативен апокалиптичен режим, и са достъпни не за тълкуване, а за разкодиране 1:1 само от посветени в тайните на Свещения шифър и нашето сакрално Познание Българи. 

Четирима известни автора предричат среща с извънземни посетители

https://novotopoznanie.com/chetiri-izvestni-avtora-predrichat-sreshta-s-izvanzemni-posetiteli/?fbclid=IwAR1ci3K8TWVt7X5y0b2v6MMam9JtFrcOgwrd18bkPZP6IaKAeRlR3FtzEfA

"Ето четирима души, чиито прогнози е добре да погледнем сериозно", ни съветва публикацията в анонса, и ние правим точно това като разсекретяваме Чии представители и ретранслатори на посланията им са тези четирима души:

ЧЕТИРИМА ДУШИ от=от Ешуш и Матара Диана 

Ешуш и Матара Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род са и авторите на четирите п ророчества, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Знаете от всички наши теметични статии, Кои са Извънземните:  

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии, и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, или като безпристрастни възмездяващи.
В състава на Извънземните са още техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!
 
Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, подготвят последните мероприятия по свалянето на време – пространствените енергийни заграждения за планираното и така жадувано очаквано Явяване на Боговете ни за рекапитулацията на Техния трансепохален риалити екстремален проект и драматизация "Българите и човешката цивилизация", и безалтернативната за всички атестациа на Съдния Ден !

Първото пророчество от публикацията е на Света Ванга и ни съобщава, че Извънземните ще изпратят астероид да намери живот на нашата планета.

Знаете категорично от нашите документи, че в стерилното пространство и атмосфера на космическото яйце – кувьоз за Божиите деца и експеримент, в което е дискът на неподвижната кръгла плоска Земя, няма никакви астероиди, метеорити и метеори, комети и падащи звезди и всякакви други нерегламентирани космически боклуци, както ни будалкаха досега пишман – астрономите и никъде не летелите по – високо от двайсетина километра над Земята космонавти и астронавти, а всички те са НЛО – тата, които са свръх технически и свръх технологични летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби на Божията светейша армия, администрация и население, обслужаващи Земята и нейната космическа инфраструктура и Божиите измерения и светове.   

– кратка информация по темата ви напомняме в 

Астероид ES4 на 1 септември 2020 г.! Защо крият истината какво представлява астероидът и че той ще падне на Земята?Не се паникьосвайте!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/08/31/asteroid-es4-na-1-septemvri-2020-g-zashto-kriiat-istinata-ka.1725801

image
 
.. . От нашите предни статии ви припомняме какво представлява истинският Божествен геоцентричен модел на космическото яйце на Земната система, от който знаем, че Луната е изкуствено построена от Боговете Творци и Демиурзи надземна станция с диаметър само 50 км (не 3 476 км!) и се движи във плоска спираловидна орбита заедно със Слънцето,

(което е изкуствен енергиен светлинен и термо – генератор, построен от Боговете ни, също с диаметър 50 км)

само на около 5500 – 6000 км (не на 384 400 км, както ни лъжат за Луната, и на 200 милиона км за Слънцето) над диска на абсолютно неподвижната плоска Земя под сферичния енергиен купол на космическото яйце или сфера на Земната система.

Под надземния купол са разположени и други надземни станции и бази на Боговете ни/Извънземните, на които казваме планети и звезди, участващи в Геоцентричния космогонен модел и устройство на нашата система, както и всички "страшни" т. нар. "метеори, метеорити, астероиди, комети" и всякакви уж "блуждаещи и падащи звезди и космически предмети и буклуци", които всички те са свръх технически и свръх технологични летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби на Божията светейша армия, администрация и население, обслужаващи Земята и нейната космическа инфраструктура и Божиите измерения и светове. 

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария 

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

БОЖИИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Богиня Матара и Изуж – 
 
Българските Богове, на Които другото проявление са Извънземните!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци са пилотите, операторите и обслужващият персонал на Божията небесна армада от всякакви летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби – дефинирани като НЛО, а астрономите ги регистрират като метеори, метеорити, комети и астероиди.


image

image

image
 

И още в 

Тайната на астероида, криещ на 300 млн. км. от Земята инфо за началото на света и как ще спасим Земята от връхлитащи я астероиди
https://bezistena.blog.bg/history/2022/02/13/tainata-na-asteroida-kriesht-na-300-mln-km-ot-zemiata-info-z.1803265

––––––

image

Пророчеството на Света Ванга, която е  по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и внучка на Свети Васил Левски, че Извънземните ще изпратят астероид да намери живот на нашата планета, ни съобщава че на Земята ще се явят светиите – друиди/жреци, които да намерят и спасят техните посветени потомци от Божия род Дуло:  

АСТЕРОИД=Друиди (Жреци) на Иса    

ДА НАМЕРИ ЖИВОТ НА НАШАТА ПЛАНЕТА=
ДА НАМЕРИ Живите Дуло от Ешуа и Богиня Диана   

ДА НАМЕРИ И СПАСИ потомците на=потомците на Исус и Богиня Мадара

Предупреждението в прав текст на Света Ванга, че Извънземните няма да дойдат с мир  и че извънземни кораби ще атакуват Земята и ще вземат хора в плен, разсекретено ни съобщава:

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЕ ИДВАТ С МИР=ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са Иса и Богиня Матара Диана

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЕ ИДВАТ с МИР=ИДВАТ с Исуз и Богиня Мат Мария  

на Земята идват ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ=
на Земята идват Ариани Кан (Жреци) на Бог Изуз и Богиня Ма (Майка)

Извънземните ШТЕ ВЗЕМАТ ХОРА В ПЛЕН=
Извънземните са Богиня Мат Диана и Бог Ешуз Бълхарина

Извънземните ШТЕ ВЗЕМАТ ХОРА В ПЛЕН=
Извънземните са Бълхари от Богиня Мат Диана и Бог Ешуз 

И още за Света Ванга вижте в многобройните ни теметични за светицата наши статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Ванга"

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––
 
Съобщението от Ури Гелър (https://ru.wikipedia.org/wiki/Геллер,_Ури) във публикацията, че астрономи са открили във Вселената нещо необичайно, което произвежда изблик на енергия три пъти на час, разшифровано гласи:

откриваме НЕЩО НЕОБИЧАЙНО=откриваме НЕШТО НЕОБИЧАЙНО=
откриваме Богиня Диана и Ешуш 

откриваме НЕЩО НЕОБИЧАЙНО=откриваме НЕШТО НЕОБИЧАЙНО=
откриваме БЕШИЧТЕНА=откриваме Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши,

image

който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

Уточнението от екстрасенса "не се съмнявам, че това се дължи на извънземен разум и че Извънземните ни подготвят за масово кацане скоро", ни дава нови документи за Извънземните – Българските Богове и светейшото им войнство:

ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМ=ИЗВЪНЗЕМНИ Иза и Мария

ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМ на=РАЗУМ на Изуз и Богиня Ма (Майка)

ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМ на=на Зар (Цар) Изуз и Богиня Мама

подготвят ни за МАСОВО КАЦАНЕ на=подготвят ни за МАСОВО КАТСАНЕ на=
подготвят ни за Исус и Богиня Майка Диана 

Ури Гелер: Извънземните ще увеличат продължителността на човешкия живот до 220 години 
https://30dumi.eu/2022/02/01/uri-geler-izvanzemnite-shte-uvelichat-prodalzhitelnostta-na-choveshkiya-zhivot-do-220-godini/
 
Тези изявления са направени от Ури Гелер след проучване на документи на НАСА, сочещи, че извънземните са на Земята от древни времена, като предупреди учените от НАСА да се подготвят за масивна извънземна инвазия на Земята, която трябва да се случи в близко бъдеще.

Гелер не е точен във времевата рамка на пребиваване на Извънземните/Боговете ни  сред нас, защото Те не са от "дълбоки времена" на Земята, ами са от началото на безначалието на Сътворяването/Построяването на Световете и на Земята!

СЪТВОРЯВАНЕ на Земята=ВОСТРЪЯВАНЕ на Земята=Построяване на Земята

СЪТВОРЯВАНЕ/ПОСТРОЯВАНЕ НА ЗЕМЯТА от=от Бог Исуз и Богиня Матара Диана   

От дълбоки времена на Земята сме Българите – Техните генетични деца и потомци от Техния жречески род Дуло, които сме единствените истински човеци на Земята! 

ОТ ДЪЛБОКИ ВРЕМЕНА НА ЗЕМЯТА са=
са Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иза и Богиня Диана Мат Мария

Ето какви са другите племена и народи, които всички са бивши нефеноменни тракийски племена, състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, за което ние ви запознаваме в постингите ни       

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965   

Нека се подготвим и ние за масивната инвазия на Извънземните/Боговете ни на Земята, която трябва да се случи в близко бъдеще и по – точно в сегашното време!

ИНВАЗИЯ НА ЗЕМЯТА от=от Изуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

МАСИВНА ИНВАЗИЯ на=на Бог Исуз и Богиня Ма (Майка)

В СЕГАШНОТО ВРЕМЕ на=на Бог Исуш и Богиня Матара

image

image

image

Кодираните послания в предупреждението на британския експерт по НЛО Ник Поуп "Ако намерим Извънземни или пък те ни намерят, света ще се промени завинаги" ни съобщават: 

НАМИРАМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ които са=които са Изуз и Богиня Мама Мария 

ТЕ ЩЕ НИ НАМЕРЯТ=Ешуа и Матара Диана 

СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ от=от Бог Исус и Богиня Матара 

ПРОМЕНЯТ НИ ЗАВИНАГИ=Богиня Матара и Бог Иза

Експертът се опасява, че е вече твърде късно да се крием от Извънземните, защото сме изпращали сигнали в Космоса от десетилетия и те вече знаят за нас!

ВЕЧЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО да се крием от=
да се крием от Богиня Диана и Бог Кристош=
да се крием от Богиня Диана и Бог Исуш от Тракия

ВЕЧЕ ЗНАЯТ за=за Богиня Диана и Ешуз

ВЕЧЕ ЗНАЯТ за=за Безистена ––

освен че знаете за Боговете ни, които са Извънземните, вече знаете от много документи и за първосвещения Божи храм Безистена

Ще благодарим на експерта за информацията и ще го светнем от къде му е титула:

ЕКСПЕРТ от=от Бог Иса от Тракия

ЕКСПЕРТ=Ариан Кан (Жрец) от Иса и Богиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Стивън Хокинг казва, че ако Извънземните ни посетят, резултатът ще бъде същият както когато Колумб открива Америка, което се оказа не добро за коренните жители, сиреч Извънземните ще започнат да ни унищожават както примерно в култовия филм Mars Attacks на Холивуд!

image

image

image

Ще разсекретим Кои са Марсианците, които ни атакуват във филма и във всякакви други марсиански баталии: 

image
 
МАРС=Мария и Иса

МАРСИАНЦИ=МАРСИАНТСИ=Исус и Матара 

МАРСИАНСКИ БАТАЛИИ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Мария

Mars Attacks от=от Кан (Жреци) от Исус и Матара Диана – 

Божиите светеши войни от Българските жреци от рода Дуло

Няма да се спираме подробно на живота и хард атеистичната философия на най – върлия атеист и Бого – борец астрофизика и футурулог Хокинг, който въпреки че е от династичните кланове на Българския жречески род Дуло, няколко години до смъртта си бе един от маститите апологети на измамата Големият взрив, откъсваща милиони заблудени Души от Познаването на официалния Бог. 

АСТРОФИЗИК от=от Бог Кристоз=от Бог Исуз от Тракия 

АСТРОФИЗИК=Ариан Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исуз

АСТРОФИЗИК=Ариан Кан (Жрец) от Безистена 

Вселената е от ГОЛЕМИЯТ ВЗРИВ=
Вселената е от Богиня Диана и Иза Българина

ИЗМАМАТА срещу=срещу Иза и Мама Диана

МАСТИТИ АПОЛОГЕТИ на=
АПОЛОГЕТИ на Иса и Диана МаМа=
АПОЛОГЕТИ на Иса и Диана Мария Магдалена

Ще ви документираме неговото екстремално обръщане към Бог, повлияно от клиничната смърт на брат му и неговите срещи с Божия свят и срещата и преживяванията му с Бог:

срещи с БОЖИЯ СВЯТ=срещи с Бог Исуж и Богиня Диана 

Стивън Хокинг за „Божия фактор“ и преживяната клинична смърт от брат му
https://en-paperblog-com.translate.goog/stephen-hawking-about-the-god-factor-and-a-near-death-experience-of-his-brother-1417281/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

Английският физик теоретик и космолог Стивън Хокинг изненада елитната научна общност миналата седмица, когато обяви по време на реч в университета в Кеймбридж, че вярва, че „някаква форма на интелигентност“ всъщност стои зад създаването на Вселената.
Представяйки се пред студенти от университета в Кеймбридж, световноизвестният учен заявява, че годините му изследвания върху създаването на космоса са го накарали да изолира странен научен фактор, който според него в много отношения противоречи на универсалните закони на физиката.  
Това странно явление, което той нарича фактор Бог, е било в основата на процеса на Сътворение и е изиграло голяма роля при определянето на действителната форма на Вселената.

Промяната в отношението му е свързана с преживяната клинична смърт (NDA) на брат му:
„Брат ми винаги е бил модел за подражание за мен. 
Неговият рационален, забележителен остър практичен материалистичен и трезвен ум без измислици (no nonsense mind) оформи моята личност в човека, който съм днес, и ме отведе в изучаването на очарователния свят на физиката. 
Но след инцидента му миналия октомври той се върна променен човек.
Той ми разказа за съществуването на съзнателни същества, за друг свят, за който ние, смъртните, не знаем, той ми разказа за Бог“,

каза той пред елитната научна общност, видимо изненадана от подобни твърдения.

„Съвременната наука разчита на схващането, че съзнанието се намира в човешкия мозък, но това, което брат ми преживя по време на клиничната си смърт, не мога да обясня. Дали съзнанието е извън човешкото тяло? Човешкият мозък само рецептор ли е, способен да приема „вълната на съзнанието“, както AM/FM радиостанциите приемат радиовълни? Това са въпроси, на които съвременната наука все още не е отговорила и може да предефинира напълно нашия възглед за Вселената и съвременната физика.

Научните институции изглежда са раздразнени от думите на Хокинг и смятат, че той остарява и трябва да се пенсионира. 
Но думите му ясно сочат, че все повече хора стоят на прага на финия свят и трябва да признаят, че чисто материалистичният светоглед не е достатъчен, за да обясни преживяванията на фините светове.
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

Още инфо за Стивън Хокинг вижте в
"Стивън Хокинг - биография, информация, личен живот
https://ezoteriker.ru/bg/stiven-hoking---biografiya-informaciya-lichnaya-zhizn/,
като статията претендираща за изчерпателно биографично изследване на феномена, под редакцията на бдящата юдео – ционистка антихристиянска цензура въобще не казва и думичка за неговото екстренно обръщане към Бог!

ЕКСТРЕННО ОБРЪЩАНЕ към=ОБРЪЩАНЕ към Иса от Тракия 

ЕКСТРЕННО ОБРЪЩАНЕ на=на Ариан Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исуш

ЕКСТРЕННО ОБРЪЩАНЕ на=на Ариан Кан (Жрец) от Безистена 

Много често Боговете ни използват прочути заклети атеисти и върли безБожници, като ги обръщат в даден момент към Себе си и ги правят отчаяни Техни емисари и ревностни Божии мисионери за да бъдат пример и подражание за вярващите и още повече за другите.

ЕМИСАРИ на=на Иса и Мария

МИСИОНЕРИ на=на Иса и Мария 

ОТТШАЯНИ ЕМИСАРИ на=на Исуш и Матара Диана 

ОТЧАЯНИЕ без=без Диана и Ешуа 

Ще разсекретим няколко основни документа от статията с кодираните за нас послания:

КЕМБРИДЖ основан от/за=основан от/за Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара

на базата на тези автентични документи отново вземаме тази елитна научна институция общност под нашата Божия Българска юрисдикция 

ЮРИСДИКЦИЯ на=ЮРИСДИКТСИЯ на=
на Диана и Кристос=
на Диана и Исус от Тракия 

ЮРИСДИКЦИЯ на=на Ариани Кан (Жреци) Диана и Исус 

ПОД ЮРИСДИКЦИЯ на=
на Богиня Диана и Крисдос=
на Богиня Диана и Исус от Дракия (Тракия) 

ЕЛИТНА НАУТШНА ОБЩНОСТ от=ОБЩНОСТ от Дуло от Диана и Ешуа 

ЕЛИТНА ОБЩНОСТ от=от Дуло от Богиня Диана и Ешус=от Дуло от Безистена 

"Брат ми винаги е бил модел за подражание за мен."

МОДЕЛ за ПОДРАЖАНИЕ ЗА МЕН=МОДЕЛ за Ежуз и Богиня Мадара
 
"Неговият рационален, забележителен остър практичен материалистичен и трезвен ум без измислици (no nonsense mind) оформи моята личност в човека, който съм днес..."

Ето безапелационните документи от Кои са ни в наследство умовете!

ОСТЪР ПРАКТИЧЕН УМ от=
от Богиня Матара и Кристош=
от Богиня Матара и Исуш от Тракия

ТРЕЗВЕН УМ от=от Иза и Богиня Матара

no nonsense mind (трезвен ум)=от Исус и Ма (Майка) Диана 

УМ от=от Ма (Богиня Майка)

ЧОВЕШКИ УМ от=ТШОВЕШКИ УМ от=от Ешуш и Богиня Майка Диана 

ЧОВЕШКИ УМ на=ТШОВЕШКИ УМ на=на Кан (Жреци) от Ешуш и Богиня Мат Диана  
 
И още за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание и унаследили на 100% Божият ум и характеристики, и за генезиса и устройството на всички други племена в света, които са бивши нефеноменни тракийски племена, състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, пак ви припомняме постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965  
 
"... след инцидента му миналия октомври той се върна променен човек.
Той ми разказа за съществуването на съзнателни същества, за друг свят, за който ние, смъртните, не знаем, той ми разказа за Бог"

ПРОМЕНЕН ЧОВЕК от=ПРОМЕНЕН ТШОВЕК от=от Богиня Матара и Бок Ешуа 

ПРОМЕНЕН ЧОВЕК=ПРОМЕНЕН ТШОВЕК=Кан (Жрец) от Богиня Матара и Бог Ешуа 

ТОЙ РАЗКАЗА за=за Кристоз=за Исуз от Тракия

СЪЗНАТЕЛНИ СЪЩЕСТВА от=СЪЩЕСТВА от Дуло от Исуз

СЪЩЕСТВА от=СЪШТЕСТВА от=от Светии от Диана и Исуш

разказа за ДРУГ СВЯТ=разказа за Богиня Диана и Иса от Тракия 

image

Още прясна и актуална информация за Божиите светове и населения от Всите Светии на Българските Богове и наши генетични Предци вижте във фундаменталните ни тематични статии 

Денят на Вси Светии, които са страховитите мистични и мистериозни Извънземни, окупирали тотално Земята перманентно!
https://bezistena.blog.bg/history/2022/06/19/deniat-na-vsi-svetii-koito-sa-strahovitite-mistichni-i-miste.1823002

На Задушница разсекретяваме светоустройствените тайни за границата и връзката между световете! Директни връзки между нас и предците ни от другия свят
https://bezistena.blog.bg/history/2022/06/11/na-zadushnica-razsekretiavame-svetoustroistvenite-taini-za-g.1821877
 
След като се просветите от това сакрално Познание и познаете Боговете ни, и се познаете, че сте от Тях,

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Исуз Бълкарина

ПОЗНАЙТЕ СЕ че сте от=че сте от Богиня Диана и Исуз

ПОЗНАЙТЕ СЕ че сте от=че сте от ПЕЗЙСТЕНА=че сте от Безистена

и изповядате Исуз и Диана/Мария Магдалена за Всемогъщите и Всеселни Богове и Господари и Властелини на световете, и Ги приемете за ваши генетични Родители и Спасители, вие от смъртни ще се преобразувате в безсмърти Божии потомци – ето така!

СМЪРТНИ без=без Иса и Матара 

БЕЗСМЪРТНИ с=с Исуз и Богиня Матара

"...Съвременната наука разчита на схващането, че съзнанието се намира в човешкия мозък, но това, което брат ми преживя по време на клиничната си смърт, не мога да обясня."

СЪВРЕМЕННАТА НАУКА е от=е от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара 
 

СХВАЩАНЕ за=СХВАШТАНЕ за=за Исуш и Бохиня Диана

СХВАЩАНЕ на=СХВАШТАНЕ на=на Хан (Кан, Жрец) на Исуш и Богиня Диана

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз 

НЕ МОЖЕМ ДА ОБЯСНИМ=
Исуж и Богиня Диана МаМа=
Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена 

"...Това са въпроси, на които съвременната наука все още не е отговорила и може да предефинира напълно нашия възглед за Вселената и съвременната физика."

ОЩЕ НЕ СА ОТГОВОРИЛИ кои са=кои са Диана и Исуш Българина

СЪВРЕМЕННАТА ФИЗИКА е от/за=е от/за Бог Исуз и Бокиня Матара 

СЪВРЕМЕННАТА ФИЗИКА е от=от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара 

"... Но думите му ясно сочат, че все повече хора стоят на прага на финия свят и трябва да признаят, че чисто материалистичният светоглед не е достатъчен, за да обясни преживяванията на фините светове."

СОЧАТ=Исуш и Диана 

И нека прекрачим прага на финния свят и да влезем смело и безвъзвратно в него!

ФИНЕН СВЯТ на=на Бог Иса и Богиня Диана
 

От кратката овертюрна публикация с информация за Стивън Хокинг ще разсекретим от кои са били заведени от Тракия в Америка коренните ѝ жители и кои са били техните култиватори и цивилизатори.

КОРЕННИТЕ ЖИТЕЛИ НА АМЕРИКА са заведени и цивилизовани от=
са заведени и цивилизовани от Кан (Жреци) от Дуло на Мария и Ежуа от Тракия 
 

И въобще всичките "коренни жители" на всички континенти и държави, титуловани като "туземци" (NATIVES), са бивши тракийски племена от човекоподобни синтетични биороботи както видяхте направени от Боговете ни, и са разселени и цивилизовани/очовечавани по света от Българските жреци!

КОРЕННИ ЖИТЕЛИ цивилизовани от=
цивилизовани от Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Ежуа

ТУЗЕМЦИ от=ТУЗЕМТСИ от=от Исуз и Мат Диана 

NATIVES от=от Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

laval и bezistena по следите и неизтриваемите жалони на Българските цивилизатори на индианските племена. Анасази.

https://bezistena.blog.bg/history/2019/05/15/laval-i-bezistena-po-sledite-i-neiztrivaemite-jaloni-na-bylg.1657135

... Декодиращата програма на Свещения шифър разсекретява безапелационно точно поредните документи на Българските цивилизатори на бившите безкултурни тракийски племена индианци, заселени от тях в Америка:

АНАСАЗИ=Н (кодировъчен назал) + АСАЗИ=АСАЗИ=ИСАЗ=Исуз

ЧАКО=КАЧО=КАТШО=Кан (Жреци) на Диана и Ешуа

И тайната на новоепохалната индианска народност, култура и цивилизация с красивото име Пуебло:

ПУЕБЛО=ПУБЕЛ=Пабел=Павел – 


Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето",

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света, както и сред тракийските племена индианци, за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан,

image

който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още


Свети Павел е заплодил генно и духовно и е изградил новоепохалната индианска цивилизация, като е оставил феноменните си потомци сред тези племена за тяхна жертвена жреческа каста и култиватори – духовен интелектуален прогресивен и управленчески елит на индианците.


Това е истинската причина колонизаторите и поробителите на Америка и на индианците да извършат тоталния геноцид връз тях и избият Българския им жречески елит и около 100 милиона покръстени и невинни праведни индианци.

ИНДИАНЦИ=ДИАН ИЦА=Диана и Иса

Конкретна информация за индианците вижте още в 

Аморе мио! Сакралният алгоритъм на италианския език, заложен от Българските цивилизатори на бившето тракийско племе етруски и италианци.
http://bezistena.blog/history/2018/11/08/amore-mio-sakralniiat-algoritym-na-italianskiia-ezik-zalojen.1634443

Книгата Попол Вух документира как Извънземните генно – инженерни експериментатори проектираха и моделираха хората за да ги цивилизоват Българите!
http://bezistena.blog/history/2018/11/13/knigata-popol-vuh-dokumentira-kak-izvynzemnite-genno-injener.1634914

–– и пасаж от последния постинг:

... ще ви разсекретим имената на няколко основни племена от тази кутура – индианците анасази, шошони, шайени, апачи, свикси, ирокези, чероки, тимиквуа, атабаси, команчи, шахаптин, шавнес, вакоес, киовас, таваканес, модокс, санекас, миамис ... всички обобщени под типовото наименование индианаиндианци, от които документи веднага става ясно дори и за начинаещите ни курсисти от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, на Кои е кръстил своята прекрасна генно – инженерна продукция в Америка Павел: 

АНАСАЗИ=Исуз

ШОШОНИ=Ешуш 

ШАЙЕНИ=Ешуа

АПАЧИ=АПАТШИ=Богиня Диана и Ешуа 

СВИКСИ=Бок Исус 

ИРОКЕЗИ=Ариани Кан (Жреци) от Иза

ЧЕРОКИ=ТШЕРОКИ=Ариани Кан (Жреци) от Ешуа и Диана 

ТИМИКВУА=Богиня Майка Диана 

АТАБАСИ=Богиня Диана и Иса 

КОМАНТШИ=Майка Диана и Ешуа

ШАХАПТИН=Бохиня Диана и Ешуа 

ШАВНЕС=Бог Исуш 

ВАКОЕС=Бок Иса

КИОВАС=Бок Иса 

ТАВАКАНЕС=Бокиня Диана и Иса 

МОДОКС=Майка Диана и Иса 

САНЕКАС=Кан (Жреци) на Исус 

МИАМИС=Мама и Иса=МаМа и Иса=Мария Магдалена и Иса

– и типовото обобщаващо расово – етносно име и наименование индиана, индианци

ИНДИАНА=ДИАНА=Диана 

ИНДИАНЦИ=ДИАНА ИЦА=Диана и Иса 

ЕТНОС=Диана и Иса 

РАСОВО ЕТНОСНО НАИМЕНОВАНИЕ от=от Бог Исус и Богиня Матара 

Това е тайната на сакралната етимология на индианските народи Пуебло на Америка и цялата индианска цивилизация : всички са кръстени от генно – инженерният им родоначалник и култиватор Павел по имената на Майка му Мария Магдалена и Баща му Исус. 

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жрец) на Диана и Иса

ИНДИАНСКА ТСИВИЛИЗАТСИЯ от=от Кан (Жрец) от Дуло Сина на Отец Исуз и Богиня Диана

Затова и името на най – популярната и съкровена музика на индианците –  El Condor Pasa, която е фоновата ни мелодия, е съставено от имената на Българските Богове и Техните феноменни потомци и цивилизатори на индианците – Българите !

El Condor Pasa=Диана и Иса Болкариа 

El Condor Pasa=Болкари на Диана и и Иса

И затова индианските жреци с типовия титул Инка знаят Свещения шифър на Свещения Български език в мистериозната сакрална за индианците книга Попул Вух на езика на индианските шамани китше – защото на всички Отец им Павел е оставил в наследство на феноменните им жречески познания тайната на Свещения шифър, за да нафрашкат целия индиански мир и света на поробилите го след това европейски нашественици, със свещена кодирана информация за Българските Богове и за него! 

ИНКА=КАНИ=Кан – Жреци

КИТШЕ=Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 

–––––––––––––––
–––––––––––––––

И накрая на нашата превантивна просветителска лекция и практическо лабораторно лингва занятие по приложение на Свещения шифър,

ЛАБОРАТОРНО ЛИНГВА ЗАНЯТИЕ за=за Българи Ариани от Дуло на Иза и Диана

ще се върнем в началото на подложната статия, в която за Света Ванга четем нейното пророчество, че Извънземните ще вземат хора в плен, което разсекретено ни съобщи, че Българските Богове, Които са Извънземните, ще вземат хората:

Извънземните ШТЕ ВЗЕМАТ ХОРА В ПЛЕН=
Извънземните са Богиня Мат Диана и Бог Ешуз Бълхарина

Извънземните ШТЕ ВЗЕМАТ ХОРА В ПЛЕН=
Извънземните са Бълхари от Богиня Мат Диана и Бог Ешуз 

ШТЕ ВЗЕМАТ ХОРА В ПЛЕН=Б/бълхари от Богиня Мат Диана и Бог Ешуз 

Кои ще бъдат грабнатите, както указват евангелията и Света Ванга?
Разсекретените по – горе документи доказват, че Боговете ни и Светейшите им войни, които са Извънземните, ще вземат от Земята Българите с главна "Б" или българите с малка "б".
Кои са Българите с главна "Б" и българите с малка "б"?
Едните Българи с главна "Б" са праведните и читави Божии потомци, които са познали Българските Богове и са кръстени с Тях и със Святият им Дух, другите българи с малка "б" са непознаващите Боговете ни въпреки че са превантивно информирани от Тях чрез нас, и живеещи в невежие и духовна нищета, ако ще да са и най – дълбоко вярващите и фанатично религиозните, както още и тия живеещи в безчестие.
И кои от тях ще бъдат взети или грабнати, и кои ще бъдат оставени – както указва една от основните християнски догматики и апокалиптичен сюжет, и които различно аргументирани и тълкувани предстоящи събития и процеси са предмет на постоянни непримирими спорове между християните. 

Лука 17:35-36  
 
35 Две жени ще мелят заедно; едната ще бъде взета, а другата ще бъде оставена.    

36 Двама ще бъдат на нива; единият ще бъде взет, а другият ще бъде оставен.

Защитниците, че грабването означава спасяване и отвеждане във висините при Бог, използват това писание, за да потвърдят, че вярващите ще бъдат отвлечени от Земята и спасени, а невярващите ще бъдат оставени за наказание.
Противната страна се аргументират с изказване на Исус на друго място, че явяването на Човешкия Син ще бъде по същия начин както в дните на Ной и на Лот.  

В дните на Ной – нечестивите бяха взети – Ной и семейството му бяха оставени.  

В дните на Лот – нечестивите бяха взети – Лот и дъщерите му бяха оставени.

–– и още в компилацията

"ГРАБВАНЕТО – ХИТРО ИЗМИСЛЕНА БАСНЯ"
http://ekipirane.eu/грабването-хитро-измислена-басня/?bot_test=1  
 
И така на базата на тези и още всякакви по тази тема документи, те са категорични, че при идването на Господа нечестивите ще се вземат, а праведните ще са оставени, за да наследят Земята. 

Търсят се всякакви успоредици и аргументи за едната или другата позиция, вадят се цитати от различни места на Новия и Стария завет, като и едните и другите са съгласни, с казаното от Свети Павел в посланията му 1 Солунци и в Коринтяни, че ще бъдем променени и тази промяна е нашата промяна на безсмъртие. 

Коя е истината – да скачаме към висините и бягаме от Земята, като оставим близките си и другите те да му мислят, или да стоим стъпили здраво на Земята, където в България е Божият Земен Рай и Обетованата Земя, където в Тракия и в първосвещения първопрестолен Сътворенчески Божи град и постоянното местообитание на Боговете ни – Олим/Импол/Иампол/Ямпол/Ямбол ще бъде уставено Божието Царство на Земята, което ще е възстановената Свещена Българска Империя, и да спасяме и да помагаме на другите Души?!
Доверете се на Божието Сакрално Познание и чрез феноменния ви наследствен Божи интелект и сърцето, чрез което засега все още само се виждат хубавите неща, и вижте и познайте Боговете ни и от по – горните документи които разсекретяваме сега, и решете лично!

ИСТИНА=Иса и Диана 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ЗЕМЕН РАЙ НА ЗЕМЯТА=на Изуз и Мат Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана 

ВИЖДАМЕ=Богиня Ма (Майка) Диана и Ежуа

ВИЖДАМЕ ХУБАВИТЕ НЕЩА=ВИЖДАМЕ Богиня Диана и Бох Ешуа

В ВИСИНИТЕ при=при Бог Иса и Богиня Диана 

От следващите два документа се вижда категорично, че дали ще бъдем взети или оставени, решават Боговете ни, продуцира се от Тях и все при Тях ще отидем!

ЩЕ БЪДЕМ ВЗЕТИ от/при=от/при Бог Ешуз и Богиня Мат Диана 

ЩЕ БЪДЕМ ОСТАВЕНИ от/при=от/при Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

Тези документи потвърждават казаното от Свети Павел в посланията му 1 Солунци и в Коринтяни, че ще бъдем променени и едните и другите, и че тази промяна е нашата промяна на безсмъртие,

ШТЕ БЪДЕМ ПРОМЕНЕНИ от=от Бог Ешуа и Богиня Диана Мад Мария

ТАЗИ ПРОМЯНА е от=е от Иза и Богиня Матара 

ПРОМЯНА НА БЕЗСМЪРТИЕ от/при=от/при Бог Исуз и Богиня Матара Мария

като разсекретени прокламират висшата тайна сакрална доктрина на Богомилите от Всемирното Бяло Братство, че в края на Дните на финала на трансепохалната екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" – след Съдния Ден за всички, след задължителните за всички пречиствателни мероприятия и процедури на различни нива и режими, всички ще бъдат спасени, защото всички сме изпълнявали безусловно и безропотно и безалтернативно зададените ни от Боговете ни по Техния сценарий  (+) и (–) роли на праведници или злодеи в целия спектър и област на човешките чувства, морал и проявления! 

В целия израз "нашата промяна на безсмъртие" е имплантирана и документирана с кода на Свещения шифър информацията кой продуцира, организира и извършва в продължение вече на седемнадесет века тази промяна за нашето Спасение:

НАШАТА ПРОМЯНА НА БЕЗСМЪРТИЕ се продуцира от=
се продуцира от Сина на Бог Ешуз и Богиня Диана Матара Мария –

първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена – Свети Павел

В същия израз "нашата промяна на безсмъртие" е имплантирана и документирана с кода на Свещения шифър информацията кой от земните потомци на Исус и Мария Магдалена ще извърши тази промяна за нашето Спасение:

НАШАТА ПРОМЯНА НА БЕЗСМЪРТИЕ е от=
е от Сина на Бог Ешуз и Богиня Диана Матара Мария 

Синът на Българските Богове е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светиите от Вси Светии Ванга и Стифън Хокинг, водени от Свети Павел, Исус и Мария и Те, с Тях и Спасителят
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
 









Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.06.2022 22:33
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679789
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!