Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2021 20:26 - Какво знае Фрау Меркел? Отказа да се ваксинира срещу коронавируса с ваксината на “Астра Зенека”
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1639 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.02.2021 20:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Какво знае Фрау Меркел? Отказа да се ваксинира срещу коронавируса с ваксината на “Астра Зенека”

image

/Поглед.инфо/ Германският канцлер Ангела Меркел ясно показа степента на доверието си в европейската коронавирусна ваксина, която се произвежда от “Астра Зенека”. 66-годишната Фрау публично отказа да бъде ваксинирана, позовавайки се на препоръките на немските лекари, които вярват, че ваксината не е подходяща за хора над 65 години.

Лесно е да се досетим, че Меркел е много по-наясно с плюсовете и минусите на ваксината, отколкото обикновените европейци, ако е взела такова решение. Тя постъпи достойно, като публично обяви нежеланието си да получи убождане. Поне на нейната съвест няма да има смъртни случаи на германски пенсионери, чиито тела не могат да се справят с последиците от ваксинацията.

Меркел даде да се разбере, че възрастовите ограничения за ваксинациите са сериозна работа.Трябва да се спазват медицинските препоръки. Германските пенсионери обаче, след като чуха за последиците от тези инжекции, се досетиха за това дори без нея. В Германия 1,2 милиона дози от ваксината лежатнеизползвани - възрастните хора отказват да приемат лекарство, което буди съмнения у тях.

Интересното е, че Франция също е предпазлива по отношение на тази ваксина. Страната закупи 7,7 милиона дози от ваксината на “Астра Зенека”. Лекарите започнаха да ваксинират, но незнайно защо се бавят. Те не обясняват причината, но стана известно, че ваксинират желаещите с голяма предпазливост, след като внимателно са проучили медицинската им карта и са се уверили в доброто им здраве.

Изглежда, че цялата надежда за “Европа” е в “Спутник-V”, но все още не е известно кога ваксината ще бъде закупена от Руската федерация - политическите амбиции и демонстративните действия често са по-силни от здравия разум. Най-глупавото нещо, което може да се направи в подобна ситуация, е да не се купува руска ваксина, но в същото време да се отказват от ваксинации с европейско лекарство, защото след инжекциите хората умират или се разболяват много сериозно, псувайки глупавите политици, които са готови да направят човешки „жертви“ в интерес на фармацевтичните компании.

Борисов напомпа пратката от AstraZeneca, но у нас влизат не 57, а под 53 хиляди дози

Рекордна смъртност на българските пенсионери!

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Меркел отказа да се ваксинира срещу коронавируса с ваксината на “Астра Зенека” - Поглед Инфо

Четете още на: Какво знае Фрау Меркел? Отказа да се ваксинира 



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742579
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031